30 Ocak 2012 Pazartesi

GEÇMİŞ ŞİFASI

HAFTANIN MELEK KARTI

GEÇMİŞ ŞİFASI !







Geçmişinle barış,onu şifalandır.

Şu an yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor.
Geçmişten aldığın dersleri tamamladığın zaman ,bu yaşadıklarının mucizevi bir şekilde dönüştüğünü göreceksin.

Bu eskiden yaşadıklarını bırakabilmek ,kızmış olduğun insanları affetmek anlamına da gelir.Veya öğrenmen gereken yaşam dersini öğrenmen anlamına da...

Muhtemelen yaşadığımız problemlerin kaynağı olarak bilinç altımıza kodlanmış bir kayıt olabilir,biz farkında bile olmadan tepkilerimizi yaratan ,problemleri yaşamamıza neden olan.

Bunun nereden geldiğinin ,atalarımızdan mı miras kaldığının yoksa olası bir geçmiş yaşamın mı etkisi olduğunun önemi yok.

Önemli olan şu tekrar tekrar yaşadığımız tecrübeler aslında geçmişimizden kaynaklanan kalıplardır. Ve artık o kalıp şifalanmalı.

Şimdi gözlerini kapayın derinnnn nefesler alın ve aklınıza gelen her kızgınlığı her kırgınlığı nefesinizi verirken affedin. Kötü olaylardan,sizi üzenlerden özgürleşin. 
Ve  tebessümünüz ile Şükredin. Hafifleyin...





Önemli Uyarıcı Not: Lütfen bununla ilgili başka çalışmalar yapmayınız ve kendinizi herkese emanet etmeyiniz. Bilinç Altı ile uğraşmak ve oynamak ve bununla ilgili ruhani ve nurani varlıklardan yardım istemek karşılaşmak istemeyeceğiniz şeylerle yüz yüze getirebilir sizi!
Geçmiş şifası oyun değildir. 

Hiç yorum yok: