7 Ocak 2012 Cumartesi

Nacizane Tavsiye Tüm Kızların Dikkatine! :)

Tek taş mı ? Bilgisayar mı? Tek taş mı ? Laptop mu? Tek taş mı ? Apple mı? Tek taş mı ? Bilgisayar mı? Tek taş mı ? Laptop mu? Tek taş mı ? Apple mı? Tek taş mı ? Bilgisayar mı? Tek taş mı ? Laptop mu? Tek taş mı ? Apple mı? Tek taş mı ? Bilgisayar mı? Tek taş mı ? Laptop mu? Tek taş mı ? Apple mı? Tek taş mı ? Bilgisayar mı? Tek taş mı ? Laptop mu? Tek taş mı ? Apple mı? Tek taş mı ? Bilgisayar mı? Tek taş mı ? Laptop mu? Tek taş mı ? Apple mı? Tek taş mı ? Bilgisayar mı? Tek taş mı ? Laptop mu? Tek taş mı ? Apple mı?Tek taş mı ?

...Birisi genç kız rüyası diğeri günümüzün olmazsa olmazı ? Oldum olası taş parçalarına verilen onca paraları manasız buldum ben tıpkı erkeklerin araba ve plaka takıntıları gibi,tek taşlarda kadınların "mantık dışı harcamalar" liste başı.
Acil bir laptop'a ve yanında da pıramasyon verilmiş bir masa üstüne ihtiyacım var. E üstü toz tutmuş küflenen hayallerde var. Ne tek taşımı kendim alabiliyorum ne gidip bilgisayarımı . Zira artan altın /pırlanta fiyatları öyle bir uçumuş ki topu beyaz atlıya atmaktan başka çare kalmamış. E media Markt da baktığım üzere laptopla masa üstünün de tek farkı taşınabilir olması olmuş..
Fiyatlar masa üstlerinde öyle bir olmuş ki arabamı alıyorsun bilgisayarmı belli değil.Ama her laptop neredeyse bir masa üstü olmuş (kapasite)
Hele mazallah vaio ,mac fln görünce direk yumun gözleri ..O zaman beyaz atlı da sponsor olsa ,o beyaz atlı 73 yaşında ki Yusuf amca da olsa (Milli piyango talihlimiz) ....yapıp yapabileceği bir laptop alıp içine yüklediği bir tek taş fotoğrafı ile evlilik teklifi ,slight gösterisi ile ... :)






Gerçekçi olma vaktidir hanımlar... Hayat aldı başını gidiyor. Artık nohut büyüklüğünde tek taş bekleme vakti geçti. Bu hayat pahalılığında adamlar ne yapsın. Nacizane tavsiye: Diz çökenini bulun , hayalleri unutun :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

canikom bizim zamanımzda tek taş felan yoktu öyle çok romantik şekillerdede teklifler yoktu ama sevgiler gerçekti ozaman ki flörtler evlilikle sonuçlanırdı erkekler daha çekingendi eko bana evlilik teklifi edecekmiş yüzüme söyleyemediği için bana bir tlf numarası verdi beni ara dedi ozaman cep tlf yok ev tlf yok neyse ben aradım söyle dedim ben çok çalışıyorum dimi dedi bende evet neden nedim evlenecem ya ondan dedi bende kim bu şaslı kız dedim anlarsın sen dedi ve haftaya annesini yolladı bende bana evlilik teklif ettiğini anlamıştım 32 senedir kocamı hala çok seviyorum darısı hepinizin başına olsun bu özel anımı seninle paylaşmak istedim bakalım hoşuna gidecekmi:)

Adsız dedi ki...

;)) hem diz cöken hemde nohut degil mercimek alabilen olsa olmaz mi? Yazi superdi, yine hayatimizdan bir parca cikti

Unknown dedi ki...

amiiiiinnn ve maaşaallah diyorum size...
ve ikinci yoruma da mersi ;)