8 Ocak 2012 Pazar

Kurtuluş Son Durak

Demet Akbağ'ı ve son dönemlerde ki gözdem Nihal Yalçın'ı görünce vizyona girsin diye gün saydım ve hemen koştum gittim . Spectrum Card'a da para verdim ya çıkacak onun acısııı ! :)

Hayata bakış açımı ortaya koyan bir üslupla çalışmış senarist ve yönetmen.
En acı şeyleri bile mizahla hazmedenlerdenim ben, penisilini gülmek olanlardan ve ifade için ironi yapanlardan...
Bayıldığım bir kadronun kadına şiddeti ,kadın dayanışmasının önemini vurguladığı  ,2012 yılında  Ülkemizin güncelliğini yitiremeyen ,kanayan yarasına parmağı şakkadanak bastığı bir film olmuş.

Bol kahkaha ile bayıla bayıla izledik.. Düşük bütçeli, mütemadiyen Saadet apartımanında geçen buna rağmen hiç sıkmayan , güldüren eğlendiren ....

İnşallah Belçim Bilgin'i uzun bir süre görüp göreceğim son film bu olur diyorsanız, evet güzel kız evet iyi de oyuncu ama kusucaz be diye düşünüyorsanız  , Asuman Dabak'ın o ezberlediğimiz abartılı mimiklerine göz yumarız , Demet Akbağı bir de Ermeni karakteri olarak Vartanuş Hanım olarak izleyeyim diyorsanız, Nihal Yalçın'ın melankolik hüzünlü yanınıda görelim istiyorsanız,Belçim Bilgin'in  peruğuda nasılmış diye merak ediyorsanız ..Alkol Mete Horozoğlu 'nu Sonerlikten alıp  ( Öyle bir geçer zaman ki'den sonra  ) ne hale getirmiş ibret almak istiyorsanız  En önemlisi birlikten kuvvet doğar nasıl olurmuş görmek istiyorsanız ve ve veeeee.... Kocalarımızın ağzına nasıl yorganı tıktırır ,gözlerini korkuturuz diye çözüm yolu arıyorsanız bu film tam sizlik...  Sevgililerinizi ,Kocalarınızı da alın  :) Görsünler bakalım yarı şaka yarı ciddi Kadının Gücünü ;)




1 yorum:

Adsız dedi ki...

dıkkat arkadaslar sevgılınızle ızlemek tehlıkelı olabılır :)